Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Constanta 1. Unitati de cazare LA SCOICA LAND Hotel & Restaurant ***
Banner

LA SCOICA LAND Hotel & Restaurant *** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Bd. Mamaia Nord, nr 34, Năvodari, Constanţa
Telefon
Tel./Fax: +40 341-485.333; Tel Mobil: +40 728-SCOICA (+40 728-726.422)
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Construit in anul 2006, Complexul Hotelier La Scoica Land, va ofera ocazia de a petrece timpul liber intr-o ambianta unica pe litoralul Marii Negre. Frumusetea si naturaletea locului se imbina perfect cu complexitatea si calitatea serviciilor oferite.

Complexul turistic La Scoica Land este compus din: hotel, restaurant, ballroom (1000 persoane), terase pe malul lacului, scena de spectacole, locuri de joaca pentru copii, debarcader, baza nautica, plaja privata pe malul lacului, (piscina-in curand), intr-un cuvant totul pentru vacanta dumneavoastra de vis.

Hotelul este impartit in doua corpuri, si anume Corpul A cu 22 de camere si Corpul B cu 23 de camere. Ambele corpuri au vedere la lac, iar in fata corpului A, este situata plaja privata, pe care Complexul nostru o pune la dispozitia dumneavoastra.

PLAJA PRIVATA

Complexul La Scoica Land dispune de o plaja amenajata de 1000 m², pe care pot fi desfasurate aproximativ 200 de sezlonguri si baldachine.

Complexul pune la dispozitia celor pasionati o varietate de sporturi nautice cum ar fi: ambarcatiuni fara motor (hidrobicicleta, kayak, barca, surf) si ambarcatiuni cu motor (ski-jet, barca, catamaran).

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector