Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Bucuresti 1. Unitati de cazare Hotel GOLDEN TULIP TIMES ****

Hotel GOLDEN TULIP TIMES **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Blvd Decebal nr. 19 sector 3, Bucuresti
Telefon
Telefon: +40.21.316.65.16; Fax: +40.21.316.65.17;
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Primul hotel de clasa business din noul centru financiar al Bucurestiului, Golden Tulip Times se adreseaza oamenilor de afaceri interesati in a obtine cat mai mult  de la serviciile de cazare de care au nevoie atunci cand se afla in capitala. Suntem gata sa va oferim acces la cat mai multe oportunitati si sa va oferim un sejur confortabil. Cunoastem mediul de afaceri local, oamenii si cele mai noi trenduri in afacerile din diverse domenii. Respectam timpul, spatiul, bugetul si dorintele dumneavoastra. De aceea facilitatile oferite de noi vor raspunde intotdeauna cerintelor dumneavoastra.


Golden Tulip Times este situat in centrul Bucurestiului, aproape de Piata Unirii, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Palatul Parlamentului. De asemenea se afla doar la 25 de minute de Aeroportul International Henri Coanda.

In apropierea hotelului se afla banci, sedii de companii precum si Parcul National. Zona se bucura de asemenea de numeroase magazine de marca, restaurante si cafenele precum si Bucuresti Mall si Unirea Shopping Center.


Anul Constructiei  2005

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector