Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Constanta 4. Timp liber Asociaţia de promovare Litoral-Delta Dunării

Asociaţia de promovare Litoral-Delta Dunării Recomandat

Informatii utile

Adresa
Mamaia - Telegondola, 900001, Constanţa, Constanţa
Telefon
Tel.: +4 0241.831.321; Fax: +4 0372.871.217; Mobil: +4 0724.557.017
E-mail corespondenta
Tip cazare

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului LITORAL-DELTA DUNĂRII este o structură tripartită, care include autorităţi locale, asociaţii patronale, companii reprezentând iniţiative private şi ONG-uri, cu scopul de a capitaliza şi canaliza energii pozitive în favoarea dezvoltării rivierei romaneşti.

Pledăm pentru un litoral redesenat în spiritul armoniei. Pentru o marketare isteaţă a staţiunilor şi pentru reinventarea lor, având drept consecinţă construcţia unui litoral al diversităţii. Ştim că nu e imposibil să ne gândim la spaţii pentru cosmopoliţi şi clubberi, unde ritmul să facă legea, dar şi la spaţii pentru detaşare; la oaze pentru familii care-şi doresc răsfăţ pentru copii, şi la zone pentru distracţii fără limite; la zone pentru tratament şi la locuri pentru boemii incurabili.

Delta Dunării este o destinaţie mirifică, o comoară ce aşteaptă să fie descoperită. Scopul nostru este să o facem cunoscută pentru cât mai mulţi turişti, dar trebuie să contribuim în acelaşi timp la păstrarea autenticităţii şi naturii - să învăţăm turistul a se bucura de aceste frumuseţi fără a le altera.

Credem în resursele noastre de a ne reinventa. Vrem bun gust la marea noastră, vrem zâmbete, vrem tonus, vrem stare bună. Vrem ce vor şi turiştii noştri. Credem în filozofia lui "dacă vrei, poţi".

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector