Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Cluj 2. Agentii de turism Agentia de Turism Z TOUR
Banner

Agentia de Turism Z TOUR Recomandat

Informatii utile

Adresa
Calea Dorobantilor, nr 61-63, Cluj Napoca, Cluj
Telefon
Tel/Fax: +40 264 597577; Tel: +40 264 592121; GSM: +40 371 172030
E-mail corespondenta
E-mail
rezervari@ztour-travel.ro
Tip cazare

Agenţia de turism Z Tour a fost înfiinţată în anul 2002, în conformitate cu prevederile Legii 631 / 2001 privind activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice, şi în conformitate cu alte legi privind înfiinţarea şi desfăşurarea activităţii întreprinderilor mici şi mijlocii. Principala activitate a firmei o reprezintă turismul intern şi internaţional.

Într-un foarte scurt timp agenţia a reuşit să se impună pe piaţă prin serviciile de calitate pe care le oferă, prin profesionalismul echipei. Conducerea firmei, a inţeles întotdeauna că Z Tour nu este şi nu va fi doar un simplu birou de rezervări de servicii turistice. Personalul agenţiei – agenţii de turism – sunt consilieri turistici, gata să ajute clienţii cu sfaturi, idei şi informaţii. Nu s-a evitat niciodată prezentarea corectă a serviciilor care urmau a fi achiziţionate – atât avantaje cât şi eventuale dezavantaje – relaţia cu turiştii fiind astfel de lungă durată, bazată pe încredere şi respect. Mulţumirea turiştilor este cea mai mare satisfacţie a firmei.

Misiunea firmei: să fie inţeleşi turiştii şi să li se ofere serviciile potrivite, la cea mai inaltă calitate.

Ca şi orice agenţie, la început de drum, Z Tour a desfăşurat activitate specifică agenţiilor detailiste – revânzând programele altor tour-operatori. Odată cu dezvoltarea firmei însă, s-au lansat şi o serie de programe proprii.

În anul 2006, agenţia a fost acreditată de către Tour Operatorul de renume mondial REWE Touristik – cunoscut prin mărcile Dertour, Meier’s Weltreisen şi ADAC.

După doar un an de la acreditare, Z Tour a fost premiată de către Tour Operatorul German – premiu oferit pentru „Agenţia cu cea mai spectaculoasă creştere a volumului de vânzări”. În prezent agenţia se încadrează în clasa de Agenţi VIP ai tour-operatorului.

În anul 2007 a urmat acreditarea de către NUR – Neckermann und Resisen şi Thomas Cook, ulterior cu alti operatori de renume: Interchalet, Snowtrex, Eurotours...

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector