Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Bucuresti 1. Unitati de cazare Hotel PIER CONFERENCE & SPA****

Hotel PIER CONFERENCE & SPA**** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Calea Şerban-Vodă nr.22-24, Bucureşti, Bucureşti
Telefon
Tel.: +40 317 17.17.28; Fax: +40 317 17.17.23; +40 317 17.17.27
E-mail
rezervari@pier-businesscenter.ro
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Situat in centrul orasului Bucuresti, complexul  „Pier Conference & Spa” va sta la dispozitie cu servicii de standarde internationale de calitate.

„Pier Conference & Spa” reprezinta una dintre cele mai mari investitii in elemente de creatie artistica, din centrul Bucurestiului, acesta fiind  conceput exclusiv pentru a-i asigura clientului satisfactia unui sejur de vis, intr-un decor unic.

Structura complexului „Pier Conference & Spa”  este formata din 18 camere, din care 10 Apartamente si 8 Double Room, fiecare dintre acestea avand o tematica distincta, in care eleganta, luxul si confortul sunt doar cateva dintre elementele comune.

Pentru a asigura eficacitatea unui sejur complet, complexul beneficiaza de  un  Boutique Cafe, restaurant amplasat la ultimul etaj,   sala de conferinta dotata cu aparatura de ultima generatie, avand o capacitate de minim 50 de persoane, centru de wellness & spa dotat cu piscina interioara, sauna, zona de fitness si centru de remodelare corporala.

Camerele din Complexul „Pier Conference& Spa” sunt dotate cu un sistem inteligent de control access, sonorizare ambientala, compartimentari cu sticla si placari cu sticla colorata, design unic, T.V., conexiune internet, sistem inteligent de racire-incalzire pe chillere, telefoane VoIp, cu linie directa si internationala, Sulimentar camerele Executive Business Room ofera si sistem de PC integrat.

Sala de conferinte

Plecand de la nostalgia  perioadei interbelice, in care Bucurestiul era considerat „Micul Paris”, impreuna cu maestri in arta decoratiunii am incercat sa readucem in prezent un suflu din acea perioada mult iubita.

Intr-un decor rupt din peisajul Micului Paris, complexul „Pier Conference & Spa” pune la dispozitia clientilor business o sala de conferinte ultrafinisata cu pereti de sticla, cu sistem de sonorizare, videoproiector, plasma full HD, laptop, camere de inregistrare, wirelles internet, flipchart magnetic, iar intru-un separeu adecvat va puteti delecta simturile cu savoarea unei cafele turcesti, al unui capucino italienesc, impreuna cu produse de patiserie autentic romanesti, in armonie cu o muzica aleasa.

Boutique  Restaurant

Situat la ultimul etaj al complexului, restaurantul este locul ideal unde poti servi un mic dejun autentic romanesc, sau european, in timp ce poti admira de pe terasa restaurnatului obiectivele turistice din zona.

Wellness & SPA Center- XPLOSIVE BODY

Centru de remodelare corporala, ofera servicii complete de  intretinere.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector