Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Tulcea 1. Unitati de cazare Hotel MON JARDIN ****

Hotel MON JARDIN **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Tulcei, nr. 16, Mahmudia, Judetul Tulcea
Telefon
Tel.:0240-545.511; Fax:0240-545.513; GSM:0728-020.766
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere este cazarea in Delta Dunarii intr-o oaza de lux, liniste si confort asigurata de hotelul nostru, una dintre cele mai luxoase unitati, cu facilitati si servicii de 4 stele.

Cazarea in hotelul nostru din Delta Dunarii va pune la dispozitie parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.

Camerele sunt dotate cu tot confortul, la inaltimea calificativului de cazare de 4 stele pe care il are hotelul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit.

Hotel Mon Jardin este locul in care spectacolul naturii (cazare in Delta Dunarii) se imbina perfect cu confortul si tehnologia.

Oferim conditii excelente nu doar pentru relaxare si agrement, dar si pentru activitati de afaceri. Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri cazarea in Delta Dunarii este completata cu o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.

Cazarea la hotelul nostru va deschide poarta catre Delta Dunarii – univers spectaculos, care trebuie explorat.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector