Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Brasov 1. Unitati de cazare Vila TWINS Apart Hotel ****

Vila TWINS Apart Hotel **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Calcarului, nr. 9, Brasov, Judetul Brasov
Telefon
Tel.: 0368-410.710; Fax: 0368-430.016; GSM: 0723-044.224
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Propriul tau apartament in Brasov...

Daca planifici o calatorie de afaceri, Twins Apart Hotel va gazdui in confortul apartamentelor sale de 4 stele intreaga ta echipa de lucru, dandu-va un excelent spatiu de odihna in dormitoarele sale spatioase si living-urile pentru sedinte si cafele matinale. Situat la 5 minute de centrul de afaceri al orasului, Twins Apart Hotel este locul perfect pentru tine atunci cand calatoresti in Brasov interes de serviciu.

Daca planifici o calatorie cu familia, Twins Apart Hotel combina facilitatile unui hotel de lux cu avantajele si libertatea unui apartament numai al tau. Beneficiezi de intimitate si liniste si iti poti stabili propriul program de vizitare al celor mai frumoase obiective turistice din Brasov si din imprejurimi. Personalul vilei iti sta intotdeauna la dispozitie cu sfaturi si oferte de petrecere a timpului liber.

Fiecare apartament din Twins Apart Hotel este format dintr-un dormitor mare, o camera de zi unde poti sa lucrezi sau sa iei masa si o bucatarie utilata cu toate electrocasnicele necesare. Inlocuim la standarde inalte clasicele camere de hotel, cu un apartament spatios (60 m²) in care ai propriul living mare si luminos, dormitor matrimonial, balcon, bucatarie complet utilata, inclusiv aparatura electrocasnica, baie cu marmura si granit. Pentru a garanta o sedere placuta si relaxanta, fiecare apartament este mobilat elegant, dotat cu televizoare LCD, conectate la televiziune prin cablu, internet wireless, telefon, frigider, cafetiera, prajitor paine, cuptor cu microunde, centrala proprie fiecarui apartament, jocuri distractive: rummy, table, sah, darts, carti de joc, depozitare si pastrare bagaje, informatii turistice despre Brasov si imprejurimi, gratar/barbeque, articole de papetarie cu complimente din partea noastra.

Apartamentele se pot inchiria incepand de la o noapte pana la un an, ceea ce iti ofera ocazia sa beneficiezi de confortul maxim pentru atata timp cat ai nevoie. Vila dispune de propria curte pentru parcare, monitorizata cu camere video. Este locul ideal pentru a veni cu familia deoarce vila dispune de propria curte unde copiii se pot juca, fiind usor de supravegheat. Accesul in curtea interioara a vilei, in parcare, cat si in vila, se face electronic(pe baza de telecomanda) pentru a oferi siguranta 100% clientilor nostri.

Cheia apartamentului tau din Brasov te asteapta la Vila Twins Apart Hotel!

Tarife Apartamente in regim:

• Single: 209 lei/zi ………………… 46.5 euro

• Double: 238 lei/zi ................ 53 euro

• Triple: 292 lei/zi ................... 65 euro

• Family: 346 lei/zi .................. 76 euro

Tarifele nu includ mic dejun: 18 lei/persoana.

Tarifele includ taxa hoteliera si taxa salvamont.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector