Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Brasov 1. Unitati de cazare Camere si Apartamente in regim hotelier in Brasov

Camere si Apartamente in regim hotelier in Brasov Recomandat

Informatii utile

Telefon
GSM:0745-875.465, 0767-138.315
www.brasov-accommodation.ro
Tip cazare
Unitate cazare

Pentru cei ce doresc sa petreaca cateva zile frumoase si linistite in Brasov, noi va oferim cazare in apartamente, modern utilate si mobilate.

Apartament Cuza

Pentru cei care doresc sa fie mai aproape de centrul orasului va oferim posibilitatea sa alegeti un apartament cu doua camere foarte frumos decorat si utilat cu tot ceea ce este necesar unui sejur de neuitat.

Apartament 2 camere in Vila Schei

Situat intr-o zona linistita, in zona Centrului Istoric, acest apartament ofera cazare placuta in Brasov si linistea de care aveti nevoie in concediul de la munte. Modern decorat, luminos si placut, utilat complet si cat mai confortabil, apartamentul va ofera linistea necesara petrecerii unui sejur de neuitat la Brasov. Acest apartament cu 2 camere este situat la primul etaj al unei vile, in centrul vechi al orasului.

Studio Apartament in Schei

O garsoniera frumoasa si intima situata in centrul vechi al Brasovului. Este situata in apropiere de multe atractii turistice (Prima Scoala Romaneasca, Biserica Neagra, Piata Sfatului, etc).
Bucataria este complet utilata. Internet non-stop. Are acces la gradina unde se afla un loc pentru gratar.

Apartament Vlaicu

Modern utilat si mobilat, apartamentul va pune la dispozitie 2 camere cu pat dublu, o camera cu doua paturi, o camera cu 4 paturi, doua bai si o bucatarie complet utilata. Situat in apropiere de gara, va ofera avantajul punerii la dispozitie a tuturor mijloacelor de transport in comun insa daca preferati plimbarea in aer liber, veti avea de parcurs aproximativ 15 minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector