Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Satu Mare 1. Unitati de cazare Motel LA CONAC
Banner

Motel LA CONAC Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Mioritei, nr. 99, Botiz, Judetul Satu Mare
Telefon
Tel.:0261-774.188; GSM:0745-634.313
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare

Motelul La Conac are un parfum aparte, oferit in principal de vechiul conac a carui arhitectura nu a avut de suferit. Locul cuprinde un motel si un restaurant cu un design clasic atractiv, care au prins contur intr-un mediu linistit,odihnitor si departe de zgomotul si agitatia orasului.

In ceea ce priveste motelul, acesta functioneaza cu o capacitate de 38 de locuri de cazare in camere cu unu, doua si trei paturi si apartament. Camerele sunt izolate termic si fonic si sunt dotate cu linie de telefon international, tv, internet, frigo-bar, spatiu pt bagaje. Baile mari ofera toate facilitatile,inclusiv uscatoare de par. Motelul La Conac dispune de sistem de alarma in caz de incendiu si de o curte interioara spatioasa care adaposteste gradina de vara, locul de joaca pt copii si parcarea, toate fiind pazite si supravegheate video.

Restaurantul traditional functioneaza la parterul Conacului avand o capacitate de 300 de locuri. In cadrul restaurantului se pot organiza adevarate mese festive boieresti, nunti, banchete, intalniri de afaceri etc.


In ceea ce priveste proiectele de viitor in cadrul conacului, ne propunem sa asiguram clientilor nostrii, pe langa serviciile de cazare si masa, si servicii de relaxare si tratament intr-un centru spa.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector