Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Suceava 1. Unitati de cazare Baza de odihnă şi tratament recuperator PROCOPIE ŞI ELISABETA ***

Baza de odihnă şi tratament recuperator PROCOPIE ŞI ELISABETA *** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Telefon
Tel./Fax:0230-576.045; GSM:0747-303.839
E-mail corespondenta
Unitate cazare
Categorie cazare

In Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre masivul Rarau - rezervatie naturala, intr-un decor mirific de brazi si arini, unde raul Bistrita, se unduieste generos, te asteapta BAZA DE ODIHNA SI TRATAMENT RECUPERATOR "PROCOPIE SI ELISABETA".

Climatul statiunii este unul subalpin, cu o temperatura medie anuala de 5,2 grade, fara vanturi putenice, cu o atmosfera bogata in esente volatile de brad si aerosoli. Un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat si nu numai. Aici se pot imbina intr-o formula completa, relaxarea si refacerea psiho-somatica cu recuperarea - reabilitarea fizica in cadrul Baza  de Odihna si Tratament Recuperator "PROCOPIE SI ELISABETA".

Centrul asigura atat tratamente de balneofizioterapie, recuperare-reabilitare fizica cat si cazare in hotel de 3 stele cu restaurant propriu si sala de conferinte.
In sezonul de iarna, sporturile pe zapada sunt foarte apreciate in aceasta zona si sunt foarte bine reprezentate: 3 partii de schii prevazute cu instalatii pe cablu si telescaun.
Complexul Turistic pune confortul dumneavoastra pe primul loc, oferindu-va camere spatioase si elegante, pentru o relaxare deplina. Dotarile standard ale fiecarei camere sunt reprezentate de accesul la internet,  cablu TV, TV LCD, mobilier nou, baie proprie cu cabina de dus sau cada.
Restaurantul complexului are o capacitate maxima de 120 de locuri, oferind posibilitatea clientilor sa serveasca o masa gustoasa intr-o ambianta placuta si un decor inedit.
Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector