Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Brasov 1. Unitati de cazare HOTEL MARIDOR ****

HOTEL MARIDOR **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Sat Tohanu Nou, Str. Branului, Zarnesti, Judetul Brasov
Telefon
Tel./Fax: 0368-00.42.78; GSM: 0731-03.12.49
E-mail corespondenta
E-mail
office@maridor.ro
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Hotel Maridor este un hotel de lux de 4 stele la poalele Branului, situat pe DN 73 la intrarea in Bran dinspre Brasov. Hotelul Maridor va pune la dispozitie personal calificat capabil sa satisfaca cele mai inalte exigente.Va ofera o oaza de liniste si relaxare si un climat optim pentru intalnire dumneavoastra de afaceri, gazduind conferinte, seminarii evenimente speciale. Este construit pe 3 nivele in amfiteatru, cu o arhitectura moderna si rafinata, cu lift cu vedere exterioara catre Muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Complexul Maridor va pune la dispozitie camera cu paturi twin, sau camere cu pat dublu, 6 apartamente, baile sunt echipate cu Jacuzzi, o piscina acoperita, jacuzzi, sauna, serviciul de masaj, teren tenis de camp cu nocturna, tenis de masa, biliard, teren fotbal cu nocturna, sala fitness, loc de joaca pentru copii, o sala de 25 locuri, 40 locuri, 400 locuri cu toate utilitatile.

Se poate lua masa atat la restaurantele noastre capacitate 150 persoane respectiv 400 persoane  cat si la terasa  pe timp de vara, foisor cu foc de tabara.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector