Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Maramures 1. Unitati de cazare Pensiunea CASA IURCA DE CĂLINEŞTI ****
Banner

Pensiunea CASA IURCA DE CĂLINEŞTI **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Dragos Voda, nr. 14, Sighetu Marmatiei, Judetul Maramures
Telefon
Tel.:0262-318.882; Fax:0262-318.885; GSM: 0723-633.509
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Casa Iurca de Calinesti ****

Intr-o lume plina de frumuseti si de spectaculozitate artistica, acolo unde traditia stramosilor isi face simtita prezenta la fiecare pas, in inima Maramuresului Istoric, departe de forfota unui trai opulent si de traficul intens al vietii din marile orase, se naste pensiunea-restaurant “CASA IURCA DE CALINESTI” , din Sighetu Marmatiei. Cu o istorie de cateva sute de ani, familia Iurca face parte din nobilimea vremurilor trecute. In zilele noastre a reusit sa-si pastreze “roialitatea”, deschizand bratele tuturor strainilor, poftindu-i in marea familie. Cu mic, cu mare, de la Pasti la Craciun, in orice zi a saptamanii sau chiar fara vreun motiv de sarbatoare, cei care ne viziteaza meleagurile doresc sa ia parte la surprizele oferite de Casa Iurca.

Pensiunea va sta la dispozitie cu 51 locuri de cazare, in 22 camere prevazute cu internet gratuit, televizor si minibar. Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri, iar terasa de inca 60 de locuri. Salonul de mic dejun este prevazut cu 40 de locuri. Dispunem de 15 locuri de parcare.

In fiecare saptamana, de joi pana duminica, ansamblul „Casa Iurca de Calinesti” va sta la dispozitie cu un program artistic. Autenticul pensiunii este dat de imbinarea traditionalului cu modernul.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul nostru: www.casaiurca.ro, sau la telefon: 0723633509 Ramona Iurca , daca sunteti interesati sa colaborati cu noi, va rugam sa solicitati un contract pe office@casaiurca.ro, sau fax: 0262 31 88 85

Va multumim!

Ramona Iurca

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector