Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Bucuresti 1. Unitati de cazare Hotel SUNSET ***
Banner

Hotel SUNSET *** Recomandat

Informatii utile

Adresa
B-dul Iuliu Maniu nr.594, Bucureşti, Bucureşti
Telefon
Tel./Fax: +40 213-161.674; GSM: +40 721-294.713
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

HOTEL SUNSET ***

Inaugurat in 2003, si complet renovat in 2009, Hotelul SUNSET*** din Bucuresti va intampina cu o cladire moderna in imediata apropiere a autostrazii Bucuresti - Pitesti. Calitatea si diversitatea serviciilor oferite, ambianta placuta si confortabila precum si profesionalismul personalului sunt apreciate pozitiv de oaspetii hotelului Sunset sositi in scop turistic sau de afaceri. In vederea obtinerii unui inalt grad de satisfactie al oaspetilor Hotelului pentru calitatea serviciilor oferite, incepand cu anul 2005 a fost implementat un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu normele ISO 9001/2000 pentru servicii de cazare.

Hotelul SUNSET
, clasificare 3 stele, pune la dispozitia oaspetilor 23 camere duble si 3 apartamente. Camerele dispun de grup sanitar propriu, telefon international, TV color, radio, minibar, climatizare.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, cu un  meniul bogat in preparate traditionale si internationale, unde se pot organizeaza intalniri de afaceri si evenimente festive.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector