Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Prahova 1. Unitati de cazare PENSIUNEA LA RUSI ****
Banner

PENSIUNEA LA RUSI **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Stadionului, nr. 347, Cornu, Judetul Prahova
Telefon
Tel./Fax: 021-314.91.33, 310.23.82; GSM: 0728-062.677
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Situată în comuna prahoveană Cornu, Pensiunea “La Ruşi” vă oferă confortul unui hotel de 4 stele, îmbinând stilul rustic cu cel modern. Este locul ideal pentru a petrece vacanţele, pentru a organiza întâlniri de afaceri şi team-building, punându-vă la dispoziţie 20 de locuri de cazare, sala de conferinţe şi un mic centru Spa.

Toate camerele sunt dotate cu: Minibar, TV conectat la cablu, Telefon cu linie în exterior, Cabină duş cu hidromasaj, Uscător de păr, Casă de valori cu cifru.

Pentru ca şederea clienţilor noştri să fie cât mai relaxantă, există un mic centru Spa în cadrul pensiunii "La Ruşi", centru care cuprinde: Saună, Aparate sport, Jacuzzi pentru 5 persoane, Masă de tenis, Vestiar cu duş.

Întrucât o categorie foarte importantă a clientilor noştri sunt oamenii de afaceri, activitatea pensiunii se bazează în mare măsură pe turismul de afaceri, oferind posibilitatea organizării de activităţi specifice acestui domeniu: conferinţe şi simpozioane, seminarii, mese rotunde, şedinţe, diverse prezentări şi promoţii, team-building.

Valea Prahovei ofera multiple posibilităţi de trasee pentru plimbări în aer curat, microclimatul zonei fiind unic în Europa. Vă oferim posibilitatea de a închiria unul din cele 4 ATV-uri cu 1 sau 2 locuri, descoperind astfel varietatea zonelor de relief precum şi peisajul specific zonei de deal.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector