Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Brasov 1. Unitati de cazare PENSIUNEA CASA JASMINE ****

PENSIUNEA CASA JASMINE **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Vulcan, nr. 104, Brasov, Judetul Brasov
Telefon
Tel.: 0268-42.61.61; Fax: 0268-42.61.81; GSM: 0724-37.74.69
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Complexul turistic Jasmine este o destinatie turistica deosebita, aflat in zona rezidentiala a Brasovului in proximitatea celui mai impunator lacas ecumenic din oras. Complexul cuprinde o pensiune Casa Jasmine de 4**** si un hotel Jasmine de 3*** despartite de o gradina superba de flori.

Pensiunea este situata la 5 minute de mers cu masina sau 20-25 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului si ofera servicii de foarte buna calitate prin profesionalism, eleganta, stil si discretie.
Construita in anul 2005, pensiunea aduce clientilor sai o gama variata de facilitati care vin in intampinarea nevoilor de acomodare, atat pentru turistii in regim business cat si pentru cei ce petrec vacantele la munte.

Paleta de servicii de foarte buna calitate este completata cu o sala de restaurant cu 40 locuri, terasa cu 20 locuri si o receptie dotata cu telefon, fax copiator, POS, seif pentru pastrarea valorilor, etc.
Facilitati si servicii: camere spatioase cu balcon, mic dejun inclus, receptie 24 din 24, room-service, bar-terasa, parcare gratuita.
Amplasamentul si spatiul de care dispune o face ideala atat pentru organizarea de dineuri si de mese festive, cat si pentru sarbatorirea unor evenimente speciale.

Ca si structura camerele se impart in :
- 2 camere cu pat matrimonial
- 2 camere duble cu pat twin
- 2 garsoniere elegante ce dispun de mini-bucatarie, jacuzzi

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector