Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Timis 1. Unitati de cazare PENSIUNEA VLAD HOME 1 ***
Banner

PENSIUNEA VLAD HOME 1 *** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Liviu Rebreanu, nr. 19A, Timisoara, Judetul Timis
Telefon
Tel.: 0256-245.993; Fax: 0256-245.994; GSM: 0731-930.945
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Pensiunea Vlad este singura din Timisoara care va poate oferi o combinatie reusita de locatii favorabile, dotari ireprosabile si facilitati practice.

Pensiunea este situata la mica distanta de centrul orasului (favorabil pentru cumparaturi, recreatie, divertisment) de complexul studentesc (restaurante, cafenele, baruri, cluburi) si de Sala Olimpia si Stadionul Dan Paltinisanu care o fera divertisment sportiv; iar zona gazduieste si sediul CCIAT si Consulatul Italian.

Dotarile pe care le oferim se ridica la standarde internationale. Camerele beneficiaza de terase proprii, TV color/satelit, sistem de aer conditionat, frigider si jacuzzi. Pe langa acestea pentru confortul dumneavoastra pensiunea dispune de parcari interioare si garaje.

Deoarece avem mereu in vedere succesul in afaceri al clientilor nostrii le punem acestora la dispozitie, printre alte facilitati si o sala de conferinte. In limita a 30 de persoane putem gazdui conferinte, intalniri private, interviuri sau alte manifestari solicitate de clienti.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector