Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Mures 4. Timp liber OUTDOOR EXPERIENCE

OUTDOOR EXPERIENCE Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Uzinei, nr. 14, Targu Mures, Judetul Mures
Telefon
GSM: 0747-835.624, 0745-397.557
E-mail corespondenta
Unitate cazare

Firma Protreking a fost înfiinţat cu scopul de a oferi pasionaţilor naturii şi a sportului acvatic prilejul de a putea delecta aspura frumuseţii naturii nu numai de pe malul râurilor ci şi de pe apă. Cu câţiva ani în urmă am achiziţionat o canoe cu care am vâslit pe mai multe râuri şi fluvii a ţării. De mai mult ori am primit cereri de la prieteni pentru organizarea unor excursii de câteva zile şi astfel ne-a venit ideea de vă oferi posibilitatea de a experimenta şi de a încerca acest fantastic sport.

Râuri vizitate: Aries, Bâsca Mare, Buzău, Cerna, Crisul Repede, Crisul Pietros, Dunăre, Gurghiu, Ilva (Mtii. Calimani), Jiu, Mures, Lăpuş, Nera, Olt, Raul Mare (Retezat), Raul Negru, Rebra (Mtii.Rodnei ), Snake river (USA), Soca (SI), Tarnava Mare, Tarnava Mica, Tisa.

Turele de rafting sunt organizate pe principalele râuri învolburate din Transilvania. Pe ape repezi ne deplasăm în canoe de rafting (trekk) de 2+3 persoane sau bărci de rafting de 6 persoane.

Turele de canoe sau caiac se desfăşoară de obicei pe Mureş şi Olt pe secţiunile cu curs mai lent. La cerere organizăm ture de canoe oriunde în ţară.

Pentru a participa la ture vă rugăm să ne contactaţi cu cel puţin 5 zile înaintea turei.

Ofertele de weekend de aventură se adresează grupurilor de prieteni, familiilor şi firmelor oferind un program de 2-3 zile.
La cerere organizăm programe şi mai lungi în locaţiile menţionate sau oriunde în ţară.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector