Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Constanta 1. Unitati de cazare COMPLEX VILE OLIMP ****

COMPLEX VILE OLIMP **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Plopilor, nr. 1, Olimp, Judetul Constanta
Telefon
Tel.: 0241-701.859; GSM: 0747-111.752
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Complexul de vile Olimp 4 **** format din vilele : Afrodita, Hera, Atena, Irene, Artemis, clasificate la categoria 4 stele, o locatie noua, moderna, amplasata in statiunea Olimp, foarte aproape de plaja (50 m intre hotelurile Belvedere si Muntenia).

Cele 5 vile construite cu parter si etaj, beneficiază de o linie arhitecturală modernă, de grădină, loc de joacă pentru copii, loc pentru grătar în aer liber, parcare.
Fiecare vilă dispune la etaj de 3 dormitoare cu pat matrimonial şi baie proprie cu cabină duş/cadă, iar la parter de un living foarte generos şi bucătărie complet utilată.
Toate camerele sunt dotate cu TV-cablu, Internet şi aer condiţionat, iar sufrageriile cu canapele şi fotolii asigurându-se un grad de confort deosebit, fiind adecvate şi pentru grupurile care doresc să sărbătorească diverse evenimente împreună.
Complexul dispune de centrală termică proprie, care asigura permanent apa caldă, iar în sezonul rece si încălzire, fiind posibilă astfel utilizarea lor tot timpul anului.
Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector