Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Timis 1. Unitati de cazare HOTEL NORTH STAR CONTINENTAL RESORT ****
Banner

HOTEL NORTH STAR CONTINENTAL RESORT **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
B-dul Revolutiei 1989, nr. 5, Timisoara, Judetul Timis
Telefon
Tel.: 0256-494.144; Fax: 0256-498.337
E-mail
rezervari@hotelcontinental.ro
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Amplasat în inima oraşului vechi, chiar lângă Parcul Civic, North Star Continental Resort Timișoara vă va convinge că aţi făcut o alegere inteligentă pentru cazare în acest oraș.

În vecinătate se găsesc restaurante, cofetării, boutique-uri, alei umbrite, străduţe vechi şi frumoasele clădiri ale Pieţei Unirii şi Libertăţii. Faceţi câţiva paşi de hotel şi orice mijloc de transport,
fie că este taxi, tramvai, troleibus sau maşină, vă va duce în punctul dorit de pe hartă.

North Star Continental Resort este locul perfect! Vorbim despre cea mai înaltă clădire din oraş, oferind o vedere grozavă asupra urbei şi a împrejurimilor. Aici pot fi găzduite mai multe evenimente de business, seminarii, conferinţe, prezentări sau dezbateri în 7 săli, simultan.

Ţinem la confortul dumneavoastră, aşa că am echipat fiecare cameră cu aer condiţionat, minibar, acces la internet, televizor cu cablu TV, safe şi telefon.

Pentru orice cameră aţi opta: single sau twin, apartamente sau suite de lux, sau poate chiar pentru apartamentul prezidenţial, ne vom asigura că şederea la noi va fi o experienţă bună.

North Star Continental Resort Timișoara are 13 etaje, dintre care 12 sunt disponibile pentru cazare cu 152 camere duble şi twin, 4 apartamente, 8 suite și o cameră pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Suitele noastre sunt de ultimă oră în ceea ce privește luxul și stilul. Pășiți în suita prezidențială și vă veți afla pe urmele celebrităților și a înalților demnitari care ne-au vizitat începând cu anii `70.


Multe dintre camere oferă o vedere uimitoare asupra orașului, iar designul interior creează o atmosferă liniștită, calmă și relaxantă.
Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector