Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Hunedoara 1. Unitati de cazare GERMISARA Hotel Resort &SPA ****
Banner

GERMISARA Hotel Resort &SPA **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Germisara, nr .1 B, Geoagiu Bai, Judetul Hunedoara
Telefon
Tel./Fax: 0254-249.000/100; GSM: 0788-777.767
E-mail corespondenta
Unitate cazare
Categorie cazare

Cu o amplasare privilegiată, în staţiunea balneo-climaterică Geoagiu Băi, Germisara Hotel Resort & SPA**** asigură tot confortul necesar pentru odihnă şi afaceri.

La Germisara Hotel Resort & SPA****, confortul oferit de un hotel cu servicii complete se combină cu posibilitatea organizării de întâlniri sau reuniuni. Evenimentele sunt adevărate succese, iar oaspeţii trăiesc evenimente unice. Hotel & SPA de 4 stele.

Geoagiu Băi, pe numele dacic Germisara, este una dintre staţiunile balneo-climaterice de renume din România. Apele termale de aici au vindecat multiple afecţiuni încă din antichitate. Hotel Germisara a fost, încă de la construcţie, perla staţiunii, fiind cea mai mare capacitate de cazare din localitate.

Hotel Germisara Resort & SPA**** s-a impus pe piaţa turismului balnear şi de wellness şi SPA în cei aproape doi ani de funcţionare, devenind o destinaţie preferată pentru turiştii care doresc să beneficieze de calitatea ridicată a serviciilor dintr-o astfel de locaţie.

De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organiizare de conferinţe, şedinţe, team-building pentru multe companii importante din ţară şi străinătate.

Servicii şi facilităţi:

  • Camere comfortabile, cu o suprafaţă medie de 23 metri pătraţi, care oferă o vedere panoramică a staţiunii Geoagiu Băi.
  • Transport la/de la aeroport - la cerere
  • Room Service 24 de ore
  • Camera de valori la recepţie
  • Cabină de duş în fiecare cameră - în apartament cabina este dotată
Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector