Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Suceava 1. Unitati de cazare HOTEL BEST WESTERN BUCOVINA ****

HOTEL BEST WESTERN BUCOVINA **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Piata Republicii, nr. 18, Gura Humorului, Judetul Suceava
Telefon
Tel.: 0230-207.000; Fax: 0230-207.001
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare
Bine ati venit la Best Western Bucovina

Exista un loc in lumea aceasta, un loc in care se duc visele dupa rasaritul soarelui. Acolo unde voievodul Stefan cel Mare si-a visat manastirile si mesteri plini de har le-au zidit si le-au invesmantat in albastrul cerului, Bucovina este atat de aproape de tine!
Si chiar in inima ei, la raspantii de drumuri, te asteapta Best Western Bucovina locul unde traditia,obiceiurile, dar si eleganta sunt la ele acasa, un loc unde chipurile zambitoare si vestita bucatarie bucovineana va vor face sa simtiti magia. De la noi se vad obcinile aplecate peste orizonturi, se aud cantece ca-n vremurile stravechi, se simte miros de cetina
Aflat in orasul Gura Humorului, la 5 km distanta de manastirile Voronet si Humor, inconjurat de domoalele obcini, hotelul Best Western Bucovina **** va fi poarta dumneavoastra de intrare in lumea fantastica a obiceiurilor si traditiilor din tinutul de basm al Bucovinei. Hotelul nostru, singurul din zona care se ridica la standardele internationale, este o primitoare "Casa de Bucovina" in care ospitalitatea locului nu se dezminte.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector