Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Suceava 1. Unitati de cazare Cabana RARĂU **

Cabana RARĂU ** Recomandat

Informatii utile

Telefon
Tel.: 0230-314.357; Fax: 0230-314.358
E-mail corespondenta
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Societatea comercială "Rarău-Turism" S.A. este de trei decenii gazda primitoare a turiştilor şi drumeţilor sosiţi în inima geografică a Bucovinei româneşti, oraşul dintre Obcini, Câmpulungul Moldovenesc.

Având o bază materială solidă (un hotel de 10 etaje, recent modernizat, în centrul municipiului sus-amintit şi o cabană în curs de modernizare la poalele Pietrelor Doamnei din masivul Rarău), firma oferă servicii la un înalt standard de calitate, de la turismul cultural şi religios până la circuite off-road şi ture de alpinism.

Cabana Rarău este situată aproape de vârful cu acelaşi nume din masivul Rarău-Giumalău, lângă celebra formaţiune de stânci "Pietrele Doamnei", într-un peisaj de o frumuseţe şi un pitoresc aparte. Este situată la altitudinea de 1520 metri, dispune de 110 locuri de cazare în camere dotate cu sistem de încălzire centrală, apă caldă, restaurant de categoria a II-a, parcare privată păzită. Marea majoritate a camerelor au vedere spre "Pietrele Doamnei", priveliştea oferită fiind una de neuitat.

Camerele au două, trei sau patru paturi, oferind condiţii optime de cazare drumeţilor ajunşi aici. Gazdele de la Cabana Rarău fac tot ce le stă în putinţă ca musafirii lor să se simtă bine, fie că au ajuns aici pentru escaladă, mountain-biking, speologie (în timpul verii) sau schi sau săniuş (pe timp de iarnă).

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector