Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Constanta 1. Unitati de cazare Hotel IAKI ****
Banner

Hotel IAKI **** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Statiunea Mamaia, cod 900001, Mamaia, Judetul Constanta
Telefon
Tel.: 0241-831.025; Fax: 0241-831.169
E-mail corespondenta
Site web
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Hotelul Iaki se afla in Mamaia, cea mai nordica statiune a rivierei romanesti si una dintre cele mai mari statiuni din tara. Asezat in centrul statiunii, la numai 20m de plaja, fostul hotel Bucuresti a fost cumparat in anul 1999 de catre marele fotbalist roman Gica Hagi. Imediat a intrat intr-un amplu proces de renovare si transformare, iar doi ani mai tarziu, la 4 iulie 2001, un nou hotel de patru stele s-a adaugat pe harta Mamaiei - Hotelul Iaki.

Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia in apele lacului Siutghiol, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort, sunt doar cateva elemente care fac din hotelul nostru o locatie speciala.

Hotelul IAKI dispune de 122 de camere si apartamente, totalizand 244 de locuri: 62 Duble Standard, 20 Duble Superior - cu paturi separate (se pot uni sau desparti), 2 Duble Executive: cu paturi separatecanapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare, 24 Apartamente Standard, 6 Apartamente Superior: dispun de dormitor (cu pat matrimonial), living cu canapea extensibila, hol, 5 Apartamente Executive - cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare, 3 Apartamente Prezidentiale: dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate; unul cu pat matrimonial), living, 2 bai.
(se pot uni sau desparti),

Toate camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon cu acces international si Internet, seif. In plus, apartamentele SUPERIOR, EXECUTIVE si PREZIDENTIALE dispun de "tratament special": apa, cafea.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector