Categorie cazare

Cautare rapida


Share

Navigatie: Cautare pe judete Cluj 1. Unitati de cazare HOTEL BEST WESTERN TOPAZ ***

HOTEL BEST WESTERN TOPAZ *** Recomandat

Informatii utile

Adresa
Str. Septimiu Albini, nr. 10, Cluj Napoca, Judetul Cluj
Telefon
Tel.: 0264- 414.021, 414.594; Fax: 0372 -870.080
E-mail corespondenta
E-mail
office@bestwesterntopaz.ro
Tip cazare
Unitate cazare
Categorie cazare

Din varietatea de hoteluri din Cluj, Hotelul Best Western Topaz *** Cluj va ajuta sa va decideti in a ne alege, deoarece pe langa ospitalitatea si profesionalismul cu care sunteti intampinati beneficiati si de o larga oferta de servicii. Spre deosebire de celelalte hoteluri din Cluj noi va mai punem la dispozitie si posibilitatea de a va petrece timpul liber intr-o ambianta placuta in restaurantele si barul nostru. Totodata, salile de conferinta ale hotelului Best Western Topaz *** Cluj va stau la dispozitie pentru a organiza diferite evenimente business si nu numai. Astfel, oferta noastra este:

  • 44 de camere dotate cu aer conditionat, minibar, seif, tv cablu, internet wireless, jacuzzi
  • Restaurant Topaz Cluj: 120 locuri
  • Restaurant Ciuleandra Cluj: 50 locuri
  • Sali de conferinte Cluj: 10-150 locuri
  • Legends Bar&Café Cluj: 40 locuri
  • Salon de protocol
  • Servicii e-concierge
  • Parcare, Rent a car

Astfel, hotelul Best Western Topaz *** Cluj este potrivit pentru orice tip de sejur, indiferent daca doriti sa petreceti o vacanta de vis sau cateva zile in interes de afaceri, noi va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa va bucurati de clipe memorabile intr-unul din cele mai primitoare hoteluri din Cluj Napoca - hotelul Best Western Topaz *** Cluj.

Pentru a raspunde nevoii tot mai mari de locuri de cazare de calitate, in ultimii ani s-au inaugurat numeroase hoteluri in Cluj-Napoca, iar alte hoteluri din Cluj sunt inca in faza de proiect. Gama de hoteluri din Cluj este asadar foarte diversa si cuprinzatoare. Scopul industriei horeca este sa ofere turistului spatii cat mai confortabile, unde sa revina de fiecare data cu placere. Cea mai mare pondere a clientilor din hotelurile din Cluj-Napoca o au oamenii de afaceri si turistii straini. De aceea, multe hoteluri din Cluj isi indreapta oferta spre turismul de business sau de tranzit. Best Western Topaz ***, unul dintre hotelurile cu traditie din Cluj, imbina utilul cu placutul, fara a face compromisuri. Isi seduce clientii cu aerul confortabil si armonios, cu grija pentru detalii si senzatia de familiaritate. Garantam ca serviciile noastre se ridica la cele mai inalte standarde si la nivelul oricaror asteptari sau gusturi.  Ne mandrim cu spatiul, poate cel mai original din gama de hoteluri din Cluj, un lobby ce duce cu gandul la odihna, un bar intim si doua restaurante in stiluri diferite, adaptate oricui.

Localizare pe harta

Sondaj

In ce unitate de cazare doriti sa va petreceti sejurul/vacanta?



Rezultate

Newsletter

Web Design Bucuresti Copyright 2010 Infotur Romania. Toate drepturile rezervate.
Director Web Gratuit Portal de Turism Top66 Statistici Yahoo Detector