Imprimare |  Close this window

LAKE VIEW - Entertainment and Sports Center Recomandat

Adresa
B-dul Mamaia, nr. 283 (pe maul lacului Tabacarie, la intrarea in Mamaia), Constanta, Judetul Constanta
Telefon
Tel.: 0241-482.035/036/037
E-mail corespondenta

Lake View Constanta – Aproape 4500 de metri patrati de distractie la superlativ: 16 mese de biliard profesionale dintre care 6 mese Dynamic 2 ( cele mai performante mese la ora actuala din Europa ) pe care se desfasoara prima editie a concursului Tacul de Aur, 12 piste de bowling de ultima generatie, o sala cu 30 de jocuri electronice si scena pentru karaoke, centru de fitness si wellnes, bar si restaurant italian.
Asa arata Lake View, cel mai mare centru de entertainment and sports din Romania deschis la Constanta. Aici gasiti tot ce inseamna ultima generatie in materie de jocuri si refacere fizica.

In colaborare cu restaurantul La Trattoria  organizam petreceri si competitii pentru adulti si pentru cei mici.

Zonele sunt impartite in felul urmator: Parter – Restaurant TRATTORIA DELL` ARTE si Sala cu jocuri electronice Nautilus Playground -  si Ping – Pong, Etaj 1 – Bowling si Biliard, Etaj 2 – Sala Fitness.

In fiecare dimineata, intre orele 10.00 si 14.00 , de luni pana joi, in cadrul '' Happy Hours '', clientii nostrii beneficiaza de reduceri de 50 % la bowling si biliard,avand preturi fara concurenta.

De asemenea,Clubul Lake View ofera reduceri substantiale la tarife si dupa miezul noptii.

Noutatea consta in tichete de discount de 20 % la biliard si 25% la bowling precum si 10% la celelalte servicii oferite in cadrul Clubului Lake View.

Imprimare |  Close this window