Imprimare |  Close this window

Hotel PRESIDENT **** Recomandat

Adresa
Statiunea Baile Felix, Baile Felix, Judetul Bihor
Telefon
Tel.: 0259-318.381; Fax: 0259-318.581; GSM: 0727-228.294
E-mail corespondenta
Unitate cazare
Categorie cazare

COMPLEX  PRESIDENT**** este situat in BAILE FELIX, pe drumul european E79 ORADEA-DEVA la km. 10, la liziera padurii, intr-un cadru natural deosebit (la altitudinea de 140m), ofera conditi excelente pentru relaxare, tratament, dar si pentru intalniri de afaceri.

Hotelul dispune de 68 de locuri de cazare impartite in camere single, camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi, apartamente, dotate cu climatizare, minibar, telefon cu acces international direct, parcare interioara pazita.

Complexul PRESIDENT**** dispune de asemenea de doua restaurante unul de 180 de locuri si altul de 350 de locuri, de o terasa cu specific rustic, salon de mic dejun 40 de locuri si 2 sali de conferinta 40 respectiv 100 de locuri, cu acces la Internet si dotate cu ecran,flipchart,videoproiector.

Restaurantul ofera intr-o ambianta placuta preparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca si internationala.

Complexul PRESIDENT**** dispune de piscina – atat acoperita, cat si in aer liber – cu apa termala, sauna de 16 persoane, sala de fitness, baza de tratament si baza sportiva (2 terenuri de tenis cu zgura si unul sintetic de fotbal).

De asemenea Complexul PRESIDENT****  dispune si de un centru wellness care include piscina cu apa termala, acoperita de 12X24 m², jacuzzi, sauna, solar, masaj, bar, tenis de masa

Complexul PRESIDENT**** ofera servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, reflexoterapie, electroterapie (galvanizari, ionoforeza, curenti diadinamici, curenti Trabert, curenti STOCH, TENS, curenti exrpomentiali, modulatii, interferentiala, curenti subacvali), Kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic.

Aceasta se adreseaza persoanelor cu afectiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afectiuni posttraumatice (entorse, luxatii, sechele locomotorii), afectiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii, polineuropatii).

Pentru agrement, la cererea clientilor, organizam excursii pentru vizitarea orasului ORADEA – Palatul BAROC (1762), Muzeul “Tarii Crisurilor” Sirul Canonicilor (construit in 1773, format dintr-un culoar de peste 100m.), vizitarea diferitelor obiective turistice – PESTERA URSILOR, PESTERA FOCUL VIU, PESTERA MEZIAD, CETATILE PONORULUI (rezervatie naturala complexa alcatuita din 3 avene uriase, si un rau subteran), vizitarea statiunii Stana de Vale situata la o altitudine de 1100m.

Imprimare |  Close this window